italie vakantie

 

Alle accommodaties Basilicata

basilicata


Ontdek onbekend Basilicata

Basilicata is een regio van contrast en harmonie met een uitgesproken eigen identiteit. Van de imposante kastelen en rijke kunststeden tot de azuurblauwe wateren van de kusten van Maratea en Metaponto. 
De inwoners van Basilicata leven niet van toerisme of handel, maar voornamelijk van landbouw en veeteelt. Er is dan ook geen massa toerisme, waardoor de regio nog puur en authentiek is gebleven. Vaak leest men dat een stad of dorp authentiek is, maar eenmaal aangekomen, blijkt dit toch tegen te vallen. In Basilicata is dit absoluut niet het geval.

Ervaar het zelf en breng een bezoek aan deze bijzondere en authentieke Zuid –Italiaanse regio!
Er is altijd wat te zien en te beleven, u zult versteld staan van de veelzijdigheid van deze regio. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een van de vele archeologische parken en musea, de hedendaagse kunstwerken in het Nationale park van Pollino bezichtigen, de unieke sfeer van een dorpsfeest proeven of een literair park bezoeken
.
Bent u op zoek naar rust, dan kunt u hier heerlijk wandelen midden in de overweldigende natuur van de vele aanwezige natuurparken of bijkomen in een van de bekende thermale baden van Basilicata.

Transavia vliegt van Amsterdam naar Lamezia Terme (internationale luchthaven van Calabrië) en ligt op 35 kilometer afstand van Catanzaro.
Met ALITALIA en KLM kunt u van Amsterdam naar Napels, Brindisi en Bari vliegen met een tussenstop.

meer informatie over Basilicata

 
Love 4 Italy Tel. 06 27 241 919
webdesign : Inndesign | disclaimer | home | contact.